Σύρτης

Μια κινηματογραφική ταινια που γυρίστηκε στον Σ.Σ. Ανδρίτσας σε ενα απο τα μικροτερα και ερημα χωρια της Αργολιδας μόλις 7 λεπτα με το τρενο απο τον Αχλαδόκαμπο με κατευθυνση προς Αθήνα.. απόσταση 6 χιλιομέτρων περίπου.απο Αχλαδοκαμπο!
O Νώντας, ένας 50άρης, άνθρωπος της νύχτας-κοινώς «λαμόγιο», σταματά με το αυτοκίνητό του κάπου στο πουθενά, για να κάνει την ανάγκη του. «Άνθρωπος από κάτω!»... ακούγεται μια φωνή και κάπως έτσι γνωρίζει τον Αλκιβιάδη, ένα συμπαθή νοικοκύρη που χρωστάει παντού, που τον απατά η γυναίκα του, που δεν απέκτησε ποτέ παιδιά και για όλους αυτούς τους λόγους έχει δεθεί στις γραμμές του τρένου για να βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο Νώντας, που ταξιδεύει με σκοπό να βρει τη μητέρα της Περσεφόνης, του μωρού που του έχει «φορτώσει» κάποια από τις πρώην του, θα ελευθερώσει τον Αλκιβιάδη και θα τον πάρει μαζί του - θέλει δε θέλει. Έτσι, κάπου μεταξύ σέξι εσωρούχων, πρώην ερωμένων, άπιστης συζύγου και ένοχου κουμπάρου, συμβαίνουν μπερδέματα, ανατροπές αλλά και εξελίξεις που φέρνουν τα πάνω κάτω.


Δειτε την ταινία > διαρκεια 1:21:45
πρεμιέρα 17 Μαρτίου 2011
------------------------
Γυρισματα - Συνεντευξεις..................................Categories: